Individueel aanbod

Als Integratief therapeute (in opleiding) en Centering® Coach integreer ik zowel gesprek, therapeutische technieken en lichaamswerk. Ik bied zowel consultaties aan rond jouw thema als relaxatietrajecten.
Individuele consultaties
In deze sessies gaan we dieper in op jouw specifieke thema's en hulpvraag.
Ik werk holistisch waarbij aandacht is voor alle aspecten van een thema (fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch). Indien van toepassing worden ook relaxatieoefeningen en -technieken aangereikt.
Praktisch
Om te kijken welke aanpak best aansluit, zullen we samen in een eerste gesprek steeds verkennen wat de vraag is en wat jouw noden zijn.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.
Soms lopen we op een bepaald moment in ons leven vast en geeft ons lichaam signalen dat het anders moet. Stress zorgt ervoor dat energie wordt afgeleid om in hyperalertheid te blijven en het beïnvloedt het natuurlijk evenwicht en genezingsproces van het lichaam. Ontspanningstechnieken helpen om de staat van hyperalertheid te verminderen, het lichaam opnieuw te ontspannen en de geest tot rust te brengen.
Relaxatietraject
In een relaxatietraject gaan we heel gericht relaxatietechnieken aanleren waarbij we spanning in ons lichaam leren erkennen en opnieuw aanleren te ontspannen. Er worden verschillende soorten technieken aangereikt, actieve en passieve spierontspanning, oefeningen op ademhalingspatronen, visualisatie, mobiliserende oefeningen…
Een nieuwe gewoonte aanleren vergt geduld en oefening, daarom wordt in dit traject aanbevolen en word je uitgenodigd om thuis te oefenen.
Praktisch
Je kan steeds bij mij terecht voor een gratis intakegesprek van ongeveer een half uur waarbij het traject wordt toegelicht en we kunnen kijken of dit aansluit bij je verwachtingen.

Een relaxatietraject bestaat uit 5 sessies van ongeveer 45 minuten.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.
Locaties
Ik ben werkzaam op 2 locaties en telkens op verschillende dagen.

Consultaties in Moorsele op dinsdag en donderdag
adres: Overheulestraat 237 – 8560 Moorsele (Souldance VZW)

Consultaties in Drongen op woensdag en donderdag
Adolf Lootensstraat 14 – 9031 Drongen
Heb je een vraag of wil je extra informatie?
CONTACTEER ONS